Lidt om hvad IT+NET kan

Uddannelse og knowledge

IT+NET har absolut det højeste niveau af knowledge og uddannelse og alligevel er vi almindelige mennesker som forstår at tale uden det tekniske.

Vi samler vores kunders erfaringer og bruger denne viden til at leverer endnu bedre løsninger for vores andre kunder.

Features

IT+NET benytter state of the art teknologi, vi har den hurtigste internet linje, alt er redundant, konstant backup. Også er IT+NET fuldstændig uafhængig af andre virksomheder. Det er en af grundstenene for at vi kan levere den bedste oplevelse til vores kunder samt sikre at deres data er i sikkerhed.

Måske Danmarks dygtigste

Med lang uddannelse på højt niveau samt over 20 år i branchen så kender IT+NET stort set alle produkter, brug os, brug vores knowledge. Få den rigtige løsning fra starten. Eller hvis du er kommet i en uheldig situation, så lad os hjælpe dig.

Serviceaftale

IT+NET tilbyder særlige service aftaler, aftaler afstemt netop til jeres behov. Hvis du har særlige behov f.eks. support efter lukketid, nød support, eller en anden særlig situation. Så står IT+NET til rådighed, kontakt os så finder vi en aftale der er nøje afstemt til jeres behov. Better safe than sorry.

 

Microsoft

IT+NET supporterer alt Microsoft software, operativ systemer lige fra DOS til Windows 10, alle Office pakker, de fleste server systemer inkl. Exchange, SQL, Terminal servere osv.

Selv hvis du har et special system, kan vi ofte hjælpe.

Dokumentation

IT+NET har selv udviklet et værktøj til at indsamle dokumentation for vores kunder. Med dette værktøj i hånden kan vi ofte løse problemet 5 gange hurtigere end hvad andre virksomheder kan.

 

 

Sikkerhed

I enhver handling tænker vi hos IT+NET i sikkerhed på vegne af vores kunder. Vi balancer sikkerhedsniveauet til din virksomheds behov. Et godt sikkerhedsniveu er hvor dine medarbejder kan arbejde uden at I løbende bliver bremset pga. for høj sikkerhed.Desværre ser vi for ofte at virksomheder ikke tager sikkerhed alvorligt. Derfor har IT+NET valgt at tænke sikkerhed på vegne af vores kunder, så er vi sikre på at det bliver gjort.

Apple

IT+NET supporterer alle Apple’s systemer samt software. Arbejdsstationer, servere, mobile enheder osv.

 

 

 

Support

IT+NET tilbyder bl.a. fjernsupport. Vi har dig i telefonen, mens vi fjernstyrer din computer og løser dit problem. Hurtigt og nemt.

Hvis vi ikke kan løse dit problem ved fjernstyring, så kører vi ud og løser det on location og nogen gange har vi is eller en kage med. For vi har det bedste forhold til vores kunder.

Udvikling

IT+NET kan udvikle enhver form for software, scripts, moduler osv. Din virksomhed kan virkelig spare penge i form af tid, færre meneskelige fejl og overblik. Har du en idé, så har vi løsningen.

Kvalitet

Hos IT+NET vil vi gøre vores bedste for at levere den højeste kvalitet og de bedste løsninger nøje afstemt til jeres behov.