Større firma blotter deres IT system direkte på internettet

Større virksomhed med 3 afdelinger i henholdsvis Irland, USA og Indien som lever af lave internet løsninger for deres kunder har af ukendte grunde fået åbnet op for deres system, således at deres IT system nu er frit tilgængeligt på internettet.

Jeg troede ikke mine egne øjne, da jeg faldt over virksomhedens data.

Der er ikke tale om bare et par dokumenter, men om komplette server systemer. Systemer der indeholder virksomhedens data og kunde data. Hele deres webshop løsning inkl. betalingsmodul. Men det som også kan findes, er koder og bruger navne. Og meget mere end det.

Falder disse informationer i forkerte hænder, så kan virksomheden se frem til en hurtig død.

Situationen er igang, allerede imens jeg skriver dette indlæg. Jeg arbejder hårdt på at få kontakt til direktøren for virksomheden.

Forsættelse følger…

—-

Jeg har nu haft både direktøren og en teknisk medarbejder med på Skype her kl 03 om natten. Og langsomt fortalte jeg mens jeg fremviste bevis efter bevis på skærmdeling, om deres store problem. De var paralyseret og kunne næsten ikke fatte det, flere gange troede de at jeg var en hacker som ville afpresse dem penge.

Efterhånden som vi nåede til bunds i det, så kunne de godt se hvor alvorlig situationen var. Og de var fra hjertet af tak nemmelige. Det er indere vist af natur.

 

Yderligere forsættelse.

Jeg har nu fået denne store udenlanske virksomhed som kunde, jeg står for deres IT sikkerhed med alt hvad dette indebærer.