IT+NET vs CORONA VIRUS

Enhver som har overskud i form at tid, økonomi eller faglighed bør investere sig selv i kampen mod Corona virus. IT+NET har valgt bl.a. at stå til rådighed for sundhedsvæsnet via denne tilmelding

Derudover vil vi gerne sætte fokus på berøringsflader i din daglige færden. Læg mærke til hvad dine hænder rører ved; mus, tastatur, dørhåndtag, bilradio, gearstang, rat, cykelstyr, trykknappen på sæbedispenseren, vandhanen, kuglepen, håndtaget når du tanker benzin, lys kontakter, telefon, fjernbetjeninger, indkøbsvognen eller indkøbskurven osv. osv.

Det i sig selv er måske ikke så farligt men vi har alle en vane for at skulle klø, røre, pille i vores øjne, næse og mund.

Det er muligt at du ikke bliver berørt af virusen men da du kan smitte uden at vide at du er smittet, så vær med til at passe på vores svage i samfundet ved at gøre det der er nødvendigt og gerne mere end det. Følg myndighedernes anvisninger, men gør dig også nogle tanker om berøringsflader, sprit af ofte. Gå gerne all-in ved at bære hansker i det offentlige rum (så stopper du af natur også med at røre dit ansigt)

Pas på hinanden derude.